Du är här: Kostym.eu | Nyheter | Kostym Färger | Vit Kostym

Vit Kostym

0 comments

in Kostym Färger

Mode med vit kostym

En kostym som är oerhört trendig och modern är de snygga kostymer som är vita. Vit kostym har blivit något av ett mode på senare tid och man ser ofta vita kostymer på catwalks och modeuppvisningar. Måna frågar sig varför vit kostym är så modernt som det är idag, svaret är att vit kostym är ett otroligt stilfullt val. Med en vit kostym visar man att man kan ta hand om en vit kostym eftersom den lätt blir smutsig.

Att tänka på med vit kostym

Vit kostym

Vit kostym

Trots att det finns många snygga kostymer som är vita är det många gånger väldigt ansträngande att använda vit kostym. Med en vit kostym måste man hela tiden tänka på var man sitter och var man går så att man inte smutsar ner den snygga vita kostymen. Man vill ju inte riskera att en vit kostym ser ut som en grå kostym.

Vem har vit kostym?

Vem som använder vit kostym kan man fråga sig. Självklart kan man få alla olika modeller och skärningar som vit kostym ifall man beställer en skräddarsydd kostym. Ser man generellt på vita kostymer förknippas det ofta lite skämtsamt med maffiaverksamheten man stöter på i filmer. Dessa brukar ofta ha vita kostymer som en symbol för att de är rena och oskyldiga. Här kompletteras deras vita kostym ofta med röda kontraster eller en röd ros i bröstfickan på den vita kostymen. Detta är ett mycket stilistiskt korrekt drag.

Vit kostym i vardagen

Om man släpper filmens värld är det oftast sommartid, eller rättare sagt uteslutande sommartid som man använder ljus kostym. Därför också vit kostym eftersom vit kostym är en ljus kostym. Majoriteten av de vita kostymer som köps är dam kostymer eftersom kostymer dam oftast har mycket lätta tyger.

Previous post:

Next post: